3 ting folk glemmer når de køber båd

3 ting folk glemmer når de køber båd

Går du med tanker om at købe båd, men er du ikke helt sikker på, om det er noget for dig, eller hvilken båd du skal vælge at købe dig, kan det være, at disse punkter kan gøre dig klogere på dit valg.

De fleste glæder sig bare til at komme ud at sejle i deres nye båd, men der følger altså også en masse andre ting med, når du køber båd.

Når du køber båd, kan du også forkæle dig selv med et par Lyngby Glas vandglas, som du kan have med ombord.

1 – Den koster penge at have

For det første er det jo ikke gratis at have en båd. Du skal købe den, ja, men du skal også tænke på, at det eks. koster penge at have den liggende i en havn. Og du skal jo have båden et eller andet sted.

Derudover skal du også tænke på udgifter til vedligehold, forsikring og hvad der ellers kan være, som mange glemmer, når de køber båd for første gang, fordi de bare tænker på at komme ud at sejle.

2 – Det tager tid at holde båden ved lige

Dernæst skal du også huske, at det jo kan tage en del tid ud af din kalender bare at sørge for at holde båden ved lige. Det er ikke noget, du bare lige får klaret med en times arbejde hver måned. Det kan tit rive mange timer ud af en weekend, og det gælder adskillige weekender om året.

Så hvis du har meget lidt tid at gøre godt med i din kalender, er det måske ikke den bedste idé for dig at købe en båd her og nu. Så er det bedre at vente, til du har lidt mere tid at gøre godt med.

3 – Du skal have certifikat til at sejle

Sidst, men ikke mindst, skal du også tænke på, at det jo kræver et certifikat at må sejle. Så det skal du også lige have klaret, inden du køber båd og bare gerne vil ud at sejle.

Du skal lære at sejle, du skal lære om reglerne til søs, og hvordan du skal opføre dig på vandet. Det er der mange regler omkring, og har du aldrig prøvet at sejle før, er det især meget vigtigt, at du bruger tid på at sætte dig ind i disse ting, så du kan styre din båd både sikkert og lovligt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.