Udnyt det gode vejr til at arbejde på din båd

Udnyt det gode vejr til at arbejde på din båd

Har du din egen båd, kan det være en god idé at gøre brug af de dage med godt vejr til at få lavet en masse arbejde på den. Det er jo hyggeligt at gå og arbejde på sin båd, men det er altså noget sjovere at gøre det i godt vejr med masser af solskins, i stedet for at skulle gå og rode med det i regnvejr.

Her finder du de bedste rullegardiner – også til båden.

Ikke meget ved at arbejde i regnvejr

Ligesom med så meget andet arbejde, der skal laves udendørs, er det nu engang sjovest at gøre det i godt vejr. Derfor er det også bare med at gribe de dage, hvor det er godt vejr, og hvor der er masser af solskin, så du kan få lavet de ting på din båd, som du skal have lavet, inden du kan lægge fra kaj i denne sæson. Måske er det på tide at få malet båden? I så fald kræver det godt vejr, da det ellers bliver svært at få et godt resultat.

Find også grå foldegardiner her.

Hyggeligt at bruge en dag i godt vejr på båden

Der er ingen tvivl om, at det er hyggeligt at gå og rode med sin båd. Det er jo noget, du ikke kan komme uden om, når du får dig en båd, og så kan du jo lige så godt få det bedste ud af det. Og timerne flyver afsted, når du først kommer ned til din båd og begynder på det arbejde, der ligger foran dig. Du skal nyde at arbejde på din båd, hvis du vil være glad for at have båd. Ellers bliver det hurtigt til nogle lange dage på land.

Få andre til at hjælpe dig

Du kan også vælge at få andre til at hjælpe dig med arbejdet. Det er jo sjovest at gå og lave arbejdet sammen med andre, og hvis du kan lokke med en sejltur eller to i løbet af året, kan det være, at du nemt kan få dine venner eller nogle i din familie til at give en hånd med. Hvis I er flere om at deles om båden, er der ingen tvivl om, at du i hvert fald kan få de andre, der også har glæde af båden, til at trække i arbejdstøjet. Det er de i hvert fald nødt til, hvis de vil have en god båd at sejle på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.