Oplev en verden af dyreliv på Zoologisk museum

Opdag sjældne og fascinerende dyrearter. Der er så mange spændende og unikke dyrearter i verden, der venter på at blive opdaget. Nogle eksempler inkluderer axolotl, en mexicansk vandlevende salamander, der bevarer sin larvestadium hele livet. Et andet fascinerende dyr er dugongen, også kendt som søkoen, et marint pattedyr, der lever i tropiske farvande. Okapien, en skovgiraf, er også en sjælden og fascinerende art, der er hjemmehørende i Congo’s regnskove. Endelig er geværtrompetfuglen et af de mest sjældne fuglearter i verden, kendt for sit unikke og komplekse sangmønster.

Lær om bevarelse og beskyttelse af truede dyrearter

Bevarelse og beskyttelse af truede dyrearter er afgørende for at opretholde biodiversitet. For at bidrage til bevaringsindsatsen kan man støtte organisationer og naturreservater, der arbejder direkte med truede arter. Uddannelse spiller en vigtig rolle i at øge offentlighedens forståelse for vigtigheden af at beskytte truede arter, og et besøg til et zoologisk museum kan være både informativt og inspirerende. Køb billetter til Zoologisk museum for at lære mere om truede dyrearter og hvordan zoologiske haver bidrager til bevaringsarbejde. Det er også muligt at deltage i borgerskabsvidenskab projekter, der hjælper forskere med at spore og studere truede dyrearter.

Gå på opdagelse i museums udstillinger og samlinger

Museums udstillinger tilbyder en unik mulighed for at udforske historiske epoker, kunst og kulturarv. Når du går på opdagelse i museernes samlinger, kan du finde hide skatte og lærerige historier, der venter på at blive opdaget. Forud for besøget kan det være en god idé at planlægge sin rute, så du sikrer, at du får set de mest spændende dele – måske kan du endda find brænde i sække her, hvis museet tillader picnics på deres område. Interaktive udstillinger og audio guides kan forbedre oplevelsen og give yderligere indsigt i de udstillede genstande. Efter endt besøg er det ofte berigende at reflektere over de nye indtryk, og hvordan de har udvidet ens horisont.

Få en interaktiv oplevelse med zoologiske aktiviteter

Få en interaktiv oplevelse med zoologiske aktiviteter. Udforsk dyreverdenen gennem spændende guidede ture og interaktive udstillinger. Kom helt tæt på dyrene med mulighed for at fodre og interagere med nogle af dem. Lær om dyrenes adfærd og levesteder gennem forskellige pædagogiske aktiviteter og workshops. Oplev zoologiske haver og parker, der tilbyder en bred vifte af sjove og lærerige oplevelser for hele familien.

Udforsk den spændende historie om Zoologisk museum

Udforsk den spændende historie om Zoologisk museum. Museet blev grundlagt i 1773 og er dermed et af de ældste naturhistoriske museer i Europa. Samlingen består af mere end 10 millioner genstande og dækker et bredt spektrum af dyreliv fra hele verden. Zoologisk museums udstillinger giver besøgende en unik mulighed for at lære om biodiversiteten på vores planet. I dag fungerer museet som en vigtig ressource for forskning og uddannelse inden for zoologi.

Få et indblik i forskningsprojekter og videnskabelige opdagelser

Få et indblik i forskningsprojekter og videnskabelige opdagelser. Mange forskere arbejder på spændende projekter rundt om i verden. Disse projekter strækker sig fra medicinsk forskning til klimavidenskab og teknologiske innovationer. Gennemført forskning kan føre til banebrydende opdagelser og nye indsigter, der kan ændre vores verden. Ved at følge med i disse projekter og opdagelser kan man være med til at forstå og forme fremtiden.

Lær om zoologiens betydning for miljøet og biodiversiteten

Lær om zoologiens betydning for miljøet og biodiversiteten. Zoologi er studiet af dyr og deres interaktioner med deres miljø. Det spiller en afgørende rolle i at forstå og bevare naturen. Ved at undersøge dyrearter og deres habitat kan zoologer bidrage til at identificere truede arter og beskytte deres levesteder. En øget viden om zoologi hjælper os med at opretholde en sund balance i økosystemet og bevare biodiversiteten for fremtidige generationer.

Bliv inspireret af dyreverdenens mangfoldighed og skønhed

Bliv inspireret af den mangfoldighed og skønhed, som dyreverdenen har at byde på. Udforsk farvestrålende fugle, der fylder himlen med deres livlige fjerdragter. Oplev den majestætiske bevægelse af elefanter, der vandrer gennem savannen. Beundr smidigheden og elegancen hos havets delfiner, der leger i bølgerne. Lad dig fortrylle af en verden af skabninger, der alle har deres unikke plads i naturen.

Planlæg din besøg og køb billetter online nu

Planlæg din besøg og køb billetter online nu. Det er nemt og bekvemt at planlægge din tur ved at købe billetter online. Spar tid og undgå køer ved indgangen ved at købe dine billetter hjemmefra. Få adgang til forskellige billettyper og vælg den, der passer bedst til dine behov. Gør dig klar til en problemfri oplevelse ved at købe dine billetter online i dag.

Få en sjov og lærerig dag for hele familien på Zoologisk museum

Få en sjov og lærerig dag for hele familien på Zoologisk Museum. På museet kan I udforske en imponerende samling af dyrearter fra hele verden. Der er interaktive udstillinger, hvor I kan lære om dyrenes adfærd og levesteder. Børnene vil elske at se de livagtige udstillinger og deltage i sjove aktiviteter som puslespil og sporjagt. I kan også deltage i rundvisninger og workshops, der giver jer mulighed for at lære mere om zoologi og bevarelsen af dyrearter.