Bestil dine billetter til DGI Landsstævne her

Oplev Danmarks største idrætsbegivenhed og vær en del af den fantastiske atmosfære. Glæd dig til spændende sportskonkurrencer og imponerende præstationer. Tag familien med og nyd en dag fyldt med underholdning og aktiviteter for alle. Mærk pulsen stige, når de største idrætsstjerner kæmper om sejren. Skab minder for livet og oplev den unikke energi på Danmarks største idrætsbegivenhed.

Få adgang til spændende sportsaktiviteter for hele familien

Mange sportskomplekser tilbyder en bred vifte af aktiviteter, som kan nydes af hele familien. For de eventyrlystne familiemedlemmer er klatrevægge og trampolincentre en fantastisk måde at bruge energi på. Svømmehaller med forskellige bassiner giver mulighed for både leg og motion under ét tag. Bestil dine billetter til DGI Landsstævne her og oplev en dag fuld af gymnastik og fællesskab. Derudover kan familiens mindste nyde godt af særlige tumlerum, hvor de kan udforske motoriske færdigheder og leg.

Gem dine pladser til de mest populære konkurrencer og shows

For at sikre din plads til de mest populære konkurrencer, er det vigtigt at være tidligt ude med tilmeldingen. Det kan betale sig at tilmelde sig nyhedsbreve, så du får besked, når billetsalget starter. Husk at tjekke de officielle hjemmesider for opdateringer om billetsalg og eventuelle VIP-pakker. Der er stor efterspørgsel på pladser til de populære shows, så vent ikke for længe med at booke dine billetter. Gør dig klar til sjov og udfordrende springgymnastik, og reserver dine pladser, inden de bliver udsolgt.

Sikre dig en plads ved de mest eftertragtede workshops og foredrag

Sikre dig en plads ved de mest eftertragtede workshops og foredrag ved at tilmelde dig i god tid. Hold øje med opdateringer og offentliggørelser af programmet for at være blandt de første til at tilmelde sig. Sørg for at have dine personlige oplysninger klar, så du hurtigt kan registrere dig, når tilmeldingen åbner. Vær opmærksom på eventuelle krav eller forudsætninger for deltagelse, så du kan forberede dig i god tid. Tjek også om der er en begrænsning på antallet af deltagere, så du kan være sikker på at få en plads.

Bliv en del af et fællesskab af idrætsentusiaster fra hele landet

Bliv en del af et fællesskab af idrætsentusiaster fra hele landet. Deltag i spændende sportsaktiviteter og konkurrencer sammen med ligesindede. Få mulighed for at udvikle dine færdigheder og styrke dit netværk inden for idrætsverdenen. Oplev den glæde og energi, der opstår, når du er en del af et fællesskab med mennesker, der deler din passion for sport. Tilmeld dig i dag og bliv en del af dette fantastiske idrætsfællesskab.

Garanteret god underholdning på sceneshow med musik og dans

Garanteret god underholdning på sceneshow med musik og dans kan få publikum til at svinge med i takt. De medrivende rytmer og dynamiske danse bevægelser skaber en festlig og energifyldt stemning. Publikum kan forvente en spektakulær optræden med imponerende koreografi og enestående musikalsk præstation. Sceneshowet er perfekt til enhver lejlighed, om det er en fest, en koncert eller et firmaarrangement. Den spændende kombination af musik og dans vil skabe en mindeværdig oplevelse for alle tilskuere.

Udforsk udstillinger med den nyeste sportsudstyr og -teknologi

Udforsk udstillinger med den nyeste sportsudstyr og -teknologi. Opdag de nyeste trends og innovationer inden for sportsudstyr. Få indsigt i avancerede træningsmetoder og teknologier til præstationsoptimering. Oplev interaktive udstillinger, der giver dig mulighed for at afprøve den nyeste sportsudstyr og -teknologi. Få inspiration til at forbedre din træning og nå dine sportsmål.

Oplev en bred vifte af idrætsgrene, fra boldspil til kampsport

Oplev en bred vifte af idrætsgrene, fra boldspil til kampsport. Udfordr dig selv med forskellige boldspil som fodbold, basketball og tennis. Udvikl dine fysiske og mentale færdigheder inden for kampsport som karate, boksning og taekwondo. Prøv forskellige former for holdspil som håndbold, volley og rugby. Opdag spændingen ved individuelle idrætsgrene som atletik, svømning og gymnastik.

Mød sportsstjerner og inspirerende trænere i eksklusive meet-and-greets

Mød sportsstjerner og inspirerende trænere i eksklusive møder og hilsener. Få mulighed for at komme tæt på dine idoler og høre om deres karrierer og erfaringer. Del dine spørgsmål, modtag råd og bliv inspireret af professionelle inden for sportsverdenen. Få en unik chance for at opbygge forbindelser og lære af de bedste i branchen. Oplev den utrolige energi og lidenskab, der kendetegner møder med sportsstjerner og inspirerende trænere.

Gå ikke glip af muligheden for at støtte dit lokale idrætsforbund.

Gå ikke glip af muligheden for at støtte dit lokale idrætsforbund. Det er en fantastisk måde at få fællesskabet til at vokse og støtte op om lokale talenter. Ved at bidrage til idrætsforbundet, sikrer du, at der er midler til at arrangere lokale sportsbegivenheder og træning for børn og voksne. Din støtte kan hjælpe med at give unge talenter mulighed for at udvikle deres færdigheder og drømme inden for idrætten. Det lokale idrætsforbund kan også have brug for midler til at opgradere deres faciliteter og købe nødvendigt udstyr. Ved at støtte idrætsforbundet viser du din støtte til det lokale sportsmiljø og bidrager til en sund og aktiv livsstil. Ikke nok med at du hjælper dit lokale idrætsforbund, men du får også mulighed for at få glæde af de mange fordele, der følger med. Mange idrætsforbund tilbyder medlemsfordel, såsom rabatter på sportsudstyr, gratis adgang til træningsfaciliteter og mulighed for at deltage i sociale arrangementer og turneringer. Så gå ikke glip af muligheden for at støtte dit lokale idrætsforbund. Din støtte kan gøre en stor forskel og være med til at skabe et blomstrende sportsmiljø i dit lokalområde. Lad os sammen give vores støtte og hjælpe med at skabe fremtidige sportsstjerner.